Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ…


ΌΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΥΓΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ Ο ΓΑΠ ΠΑΣΟΚ Η ΕΚΛΟΓΕΣ .

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ « ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΗΧΗΡΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ «ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ» ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΛΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ .

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Η ΝΔ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ

( Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) Η ΘΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.

ΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΙΣ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΠΙΟΤΕΡΗ « ΔΕΞΙΑ» ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ .

ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΝΤΩΣ TO MEΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΟΣ ( ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟΣ) ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ