Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ=3 ΚΟΜΜΑΤΑ = 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ


Είναι ανατριχιαστικό ακόμα και να το σκέφτεσαι. Με την ίδρυση του μητσοτακικού κόμματος στις 21 Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως ο κύκλος. Θα είμαστε μια χώρα που θα διαθέτει τρία κόμματα τριών οικογενειών: Παπανδρεϊκοί, Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί. Και όλοι εμείς τα πρόβατα που τσιμπάμε στα διάφορα ιδεολογήματα και στα διάφορα διλήμματα πάμε και μπαίνουμε στα τρία μαντριά. Πέστε μας, που συμβαίνει σε ολόκληρη την υδρόγειο αυτό το πράγμα;;

Το ότι το ΠΑΣΟΚ είναι καθαρά Παπανδρεϊκό κόμμα φάνηκε από την αναμέτρηση Παπανδρέου – Βενιζέλου. Αν και πολύ πιο...
ικανός ο κ. Βενιζέλος, εντούτοις οι Παπανδρεϊκοί ήθελαν Παπανδρέου. Φάνηκε εξάλλου ακόμα και στο τελευταίο δίλημμα που έθεσε ο κ. Παπανδρέου. Μπροστά στον κίνδυνο να απομακρυνθεί ο κ. Παπανδρέου από την εξουσία, συσπειρώθηκαν οι Παπανδρεϊκοί και τον διέσωσαν από τη φυγή.

Στη Νέα Δημοκρατία του σήμερα, παρότι ο κ. Καραμανλής έχει αποτύχει και έχει καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό, εντούτοις, δεν εγκαταλείπει, ώστε να αφήσει το κόμμα να βρει το δημοκρατικό δρόμο του. Δεν μιλάει επίσημα, δηλώνει όμως παρών, μέσω συνεργατών του και καταχειροκροτείται σε κάθε εμφάνισή του από τους φανατισμένους Καραμανλικούς, που ονειρεύονται επάνοδό του..

Και φυσικά στο νέο κόμμα που θα ιδρύσει η κ. Μπακογιάννη, βλέπουμε να προστρέχουν όλοι εκείνοι που αναδείχτηκαν επί Μητσοτάκη και ανήκουν στο μητσοτακικό στρατόπεδο.


ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ