Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Δώρο διακοπές σε ελληνικά νησιά για τους μεταλλωρύχους-απο ελληνική μεταλλευτική εταιρεία




Σε λίγες ώρες θα απεγκλωβιστούν οι 33 μεταλλωρύχοι της Χιλής και ήδη στην επιφάνεια τους περιμένουν εκπλήξεις. Ανάμεσά σε αυτές διακοπές σε ελληνικά νησιά για μία εβδομάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα.


Οι 33 παγιδευμένοι μεταλλωρύχοι περιμένουνμε αγωνία να σφίξουν στην αγκαλιά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, την ώρα που δεκάδες εταιρείες προσφέρουν συμβόλαια εκατοντάδων χιλιάδων ευρών σε κάθε έναν από αυτούς.

Οι προσφορές όμως δεν σταματούν εκεί. Ελληνική μεταλλευτική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα καλύψει τα έξοδα για μία εβδομάδα διακοπών κάθε ενός από τους μεταλλωρύχους, καθώς και για τους συγγενείς τους.

Ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός προσφέρθηκε να τους χαρίσει ταξίδια στην Ιταλία και η Ρεάλ Μαδρίτης τους έχει ήδη προσκαλέσει να παρακολουθήσει αγώνα της και το ίδιο έχει κάνει και η Manchester United.

Τεράστια ποσά που φτάνουν τις 400.000 δολάρια κατ' άτομο έχουν προσφερθεί από τηλεοπτικούς σταθμούς για αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους μεταλλωρύχους που έχουν μείνει για περισσότερες από 60 ημέρες κάτω από την επιφάνεια της γης.

Σε όλα αυτά μπορεί επίσης να προστεθούν προτάσεις για διαφημίσεις μπίρας, ρούχων, μεταλλευτικού εξοπλισμού, καθώς και τα χιλιάδες δώρα: από iPod μέχρι εσώρουχα για τις συζύγους τους.

Και φυσικά προτάσεις για δουλειά που πλέον ανέρχονται σε δεκάδες. Αν και με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί για να δοθεί σε καθέναν από αυτούς -μόνο ο Χιλιανός μεγιστάνας Λεονάρντο Φάρκας έδωσε 10.000 δολάρια κατ' άτομο-, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα χρειαστεί να εργαστούν ποτέ ξανά στη ζωή τους
.πηγη newscosmos