Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ “ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ” ( ΑΠΕ )  • ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!! ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΘΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ …ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΑΝ  ” ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ” ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΩΝ
  • ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : ΤΙ ΘΥΣΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ….
ΣΤΗΝ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΒΙΑΡΙ Η ΒΟΥΤΗΡΟ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΑΛΠΕΩΝ !!!
  1. ΡΩΤΑΕΙ ΟΜΩΣ  , ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ , ΤΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ Ο ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ?
  2. ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ” ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ” ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ?

ΣΥΜΒΟΥΛΗ KAI … ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

¨ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ….
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΗΛΩΣΗ  ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ …ΑΛΛΑ  ΑΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΟΥ 40%  ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ?

πηγη : NEWSN.WORDPRESS.COM