Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεύθεροι να αποκαλύπτουν την ομοφυλοφιλίας τους οι στρατιωτικοί!

Ο νόμος που απαγορεύει σε στρατιωτικούς να αποκαλύπτουν την ομοφυλοφιλία τους είναι πλέον αντισυνταγματικός....

H απαγόρευση που ισχύει για τους Αμερικανούς στρατιωτικούς να αποκαλύπτουν την ομοφυλοφιλία τους είναι αντισυνταγματική επειδή παραβιάζει την ελευθερία έκφρασης και το δικαίωμα στην ισότιμη μεταχείριση, έκρινε ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Καλιφόρνια."Ο νόμος ΄don΄t ask, don΄t tell΄ παραβιάζει προφανώς τα συνταγματικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στρατιωτικών", γράφει η δικαστής Βιρτζίνια Φίλιπς, στην απόφασή της.. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι στρατιωτικοί που αναγκάστηκαν να παραιτηθούν όταν ο αμερικανικός στρατός ανακάλυψε με πλάγιο τρόπο ότι ορισμένοι στρατιωτικοί του είναι ομοφυλόφιλοι.

Ορισμένοι από αυτούς είχαν προσφύγει στα δικαστήρια χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι. Τώρα με την απόφαση αυτή φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για έναν ελεύθερο αμερικανικό στρατό δήλωσαν αναλυτές.

Υπολογίζεται ότι περίπου 66.000 ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες εργάζονται στον αμερικανικό στρατό.

NA ΔΩ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΓΑΤΕΣ" ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΡΟΖ ΣΚΟΥΡΟ ( ΜΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ) ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ , ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΦΙΔΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩΩΩ