Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη υπουργού Δημ. Αβραμόπουλου σε Νέα Υόρκη και Καναδά


Ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης των αποτυχημένων ''ΝΑΙ-ΝΑΙ-κων'', σε μιά από τις συχνές επισκέψεις του στις ΗΠΑ, θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη (20-24 Φεβρουαρίου) τυπικά κι επίσημα γιά ''επαφές στον ΟΗΕ''. Μετά, θα πάει στον Καναδά (Τορόντο, Μόντρεαλ, Οττάβα) 25-27. Ο υπουργός, στις 4 πόλεις, θα συναντηθεί με πολιτικούς ''φίλους και υποστηρικτές'' του, όπως συνηθίζει, ενώ η Ομογένεια (όπως κι αυτή συνηθίζει μαζί του) θα χαμογελά και θα τον ''στολίζει''. Η επίσκεψη στον Καναδά είχε αναβληθεί στα τέλη Οκτωβρίου, τότε που, εξαιτίας... προαναγγελθείσας κακοκαιρίας, παρέμεινε στην Βοστώνη και μετά γύρισε άπραγος στην Αθήνα.
Αξιωματούχος του American Jewish Committee (ΑJC): ''Την περασμένη δεκαετία λέγαμε ότι ο George Papandreou ήταν ο καλύτερος φίλος του Ισραήλ στην Ελλάδα. Ο κ. Αβρααμόπουλος, όμως, ξεπέρασε κι αυτόν''.
Ο υπουργός Εξωτερικών, τακτικός επισκέπτης Νέας Υόρκης και Βοστώνης (εκεί σπουδάζει ο γιός του), μπορεί να μην ασχολείται με την Ομογένεια ουσιαστικά ή να μην προβάλει την Ελλάδα σε αμερικάνικα ΜΜΕ, που αγνοούν ακόμα και την... ύπαρξή του, αλλά πάντα συναντιέται με εκπροσώπους του AJC και... μητροπολίτες.
Σημ.: Ο υπουργός, δεν θα ασχοληθεί με τα σκάνδαλα σπατάλης των ελληνικών προξενείων στον Καναδά και αλλού. Γι' αυτόν είναι... ''μηδαμινά και ασήμαντα''. Το ίδιο έκαναν και οι προκάτοχοί του, GAP και Ντόρα.
''Πάντρεμα'' υπαρκτού ισραηλινού λόμπι και ανύπαρκτου ελληνικού, στην Ουάσιγκτον
Πονηρά ποιούντες οι Αμερικανο-Ισραηλινοί λομπίστες, τώρα που έχουν χάσει δύναμη στις ΗΠΑ, επειδή οι Αμερικανοί πολίτες ''τους πήραν χαμπάρι'' (ότι ελάχιστα ενδιαφέρονται γιά τις ΗΠΑ, τις οποίες εκμεταλλεύονται άγρια γιά όφελος του Ισραήλ)
, ''ενσωμάτωσαν'' ευκαιριακούς μικροσυμμάχους. Οι δικοί μας, με πρώτο το υπουργείο Εξωτερικών, θεωρούν την ''ενσωμάτωση'' και ως... ''επιτυχία'' (μέσω ''παπαγάλων'' τους). Στην πραγματικότητα, τα γεγονότα είναι διαφορετικά: Το εβραϊκό -όπως λέγεται- λόμπι, ΔΕΝ δίνει ποτέ. Συμφεροντολόγο, μόνο παίρνει, εκμεταλλευόμενο καταστάσεις και ''χρήσιμους ηλίθιους''... Σημ.: Το γεγονός ότι το ''πάντρεμα'' έκανε ο $φιλέλληνας$ βουλευτής Φλόριδας, ο Γκας, γιά τους γνωρίζοντες, ''τα λέει όλα''.
kalami-net