Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ iPhone KAI iPad


ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ KAI ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ iPad KAI iPhoneΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΎΣΗ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ NEW YORK TIMES  ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΗΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ . ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ .

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑPPLE ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ  ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ /ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ " ΣΥΜΒΟΛΑ " ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ  ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΕ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ , ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ  ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΡΕΠΟ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ  ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.
  ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ 137 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΗΣ  APPLE ΣΤΗΝ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  ΚΙΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ  ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΙΑ ΤΟΞΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ  ΤΩΝ  iPhone .
Η ΑΚΟΜΑ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΜΙΑ  ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ

.ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΕ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ 2011   ΣΥΝΕΒΗΣΑΝΚΙΑ ΔΥΟ ΕΚΡΗΞΕΙΣ  ΣΕ  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ  iPad  ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ  4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 77 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΟΤΙ Η APPLE  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΛΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ  ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Dell, Hewlett-Packard, IBM, Lenovo, Motorola, Nokia, Sony e Toshiba.
uda/