Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αθλιότητα πρώτου μεγέθους: Να συλληφθεί ο σύνδεσμος της Ασφάλειας της Τουρκίας στην Αθήνα και ο υπεύθυνος της CIA που συμμετείχαν στην απαγωγή Γιαϊλά!

Η "συνεργασία" Αντιτρομοκρατικής-ΜΙΤ στην απαγωγή Μπουλούτ Γιαϊλά και η υποκρισία της CIA και της Ουάσιγκτον στο ζήτημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας
Ο Τσετσένος τρομοκράτης της Αλ Κάιντα, Ebu Musab, που υποστηρίζεται από την Τουρκία, συνελήφθη από τους Κούρδους και αφέθηκε ελεύθερος, έναντι 400 Κούρδων που κρατούσε ομήρους η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση
Του Σάββα Καλεντερίδη
Πριν από μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, υποχρέωσαν Έλληνες υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη της κυβέρνησης να παραβιάσουν τη νομιμότητα και τον όρκο που έδωσαν προς την πατρίδα, συλλαμβάνοντας και παραδίδοντας στους Τούρκους τον καταγόμενο εκ Κερασούντος του Πόντου, Τούρκο υπήκοο Μπουλούτ Γιαϊλά, που είχε καταφύγει στην Ελλάδα, για να ζητήσει πολιτικό άσυλο.
Το χρονικό του εξευτελισμού του ελληνικού κράτους από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Τουρκίας, το παρουσίασαν με εκτενή δημοσιεύματα και οι τουρκικές εφημερίδες, καταρρακώνοντας το κύρος της Ελλάδας στα μάτια της τουρκικής κοινής γνώμης αλλά και διεθνώς!
Ενδεικτικό είναι το άρθρο της εφημερίδας Βατάν, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.
Το αιτιολογικό με βάση το οποίο υποχρέωσαν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που είναι και νομικός, να συναινέσει σε ένα έγκλημα, παρασύροντας και τους υπηρεσιακούς παράγοντες και καθιστώντας τους συνενόχους, είναι ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά φερόταν ως εν δυνάμει βομβιστής αυτοκτονίας της οργάνωσης DHKP-C, που είχε πραγματοποιήσει επίθεση αυτοκτονίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ, στην Άγκυρα, την 1η Φεβρουαρίου 2013. Μάλιστα, για να τρομοκρατήσουν την κυβέρνηση, και να την οδηγήσουν στην αυτοαναίρεση και τον εξευτελισμό, παρουσίασαν στοιχεία ότι ο βομβιστής εκείνος είχε εκπαιδευτεί στην Ελλάδα, άρα και ο επίδοξος βομβιστής Μπουλούτ Γιαϊλά, πρέπει να συλληφθεί παράνομα και να παραδοθεί στις τουρκικές αρχές και πάλι παράνομα, αφού τα ελληνικά δικαστήρια, σε άλλες 'ανάλογες' περιπτώσεις, δεν "πειθάρχησαν" και άφησαν ελεύθερους τους υποδεικνυόμενους ως ύποπτους από τις τουρκικές και τις αμερικανικές αρχές, που ξεδιάντροπα αλωνίζουν στην Ελλάδα, εξευτελίζοντας το κράτος και την ελληνική κυβέρνηση.
Τις προηγούμενες ημέρες οι Κούρδοι της Συρίας συνέλαβαν έναν αρχιτρομοκράτη δολοφόνο δεκάδων αθώων πολιτών της Συρίας και πιθανόν υπεύθυνο της απαγωγής των χριστιανών μητροπολιτών του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου της Αντιοχείας και του Πατριαρχείου των Ασσυρίων της Συρίας.
Πρόκειται για τον Τσετσένο ισλαμιστή τρομοκράτη Ebu Musab, διοικητή δυνάμεων της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, που είναι γνωστό πρώτα απ' όλα στην Ουάσιγκτον και στον ίδιο τον Ομπάμα ότι υποστηρίζεται με κάθε τρόπο από τις μυστικές υπηρεσίες και το στρατό της Τουρκίας. Μάλιστα, χθες, οι τρομοκράτες της Αλ Νούσρα, ενισχύθηκαν από την Τουρκία με εκατοντάδες τρομοκράτες, τρία τεθωρακισμένα οχήματα και τρία φορτηγά γεμάτα όπλα και πυρομαχικά.
Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται, είναι γιατί οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που ταπείνωσαν την Ελλάδα και την υποχρέωσαν να συνεργαστεί με την Τουρκία, η οποία υποστηρίζει ανοικτά την ισλαμική τρομοκρατία, που απειλεί την ασφάλεια ολόκληρης της ανθρωπότητας, δεν κάνουν τα ίδια στην Τουρκία και για να γίνουμε πιο σαφείς, γιατί δεν πιέζουν τον Τούρκο αρμόδιο υπουργό, που στηρίζει και μάλιστα ανοικτά τρομοκράτες, να τους συλλάβει δίνοντας παράνομες εντολές σε Τούρκους υπηρεσιακούς παράγοντες και να τους παραδώσει στις αμερικανικές αρχές, αφού είναι γνωστό ότι και η Αλ Κάιντα και η Αλ Νούσρα είναι χαρακτηρισμένες ως τρομοκρατικές οργανώσεις από τις αμερικανικές αρχές!
Να σημειωθεί ότι σήμερα οι Κούρδοι, αφού δεν ενδιαφέρθηκαν οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, αντάλλαξαν τον Τσετσένο αρχιτρομοκράτη με 400 Κούρδους που κρατούσαν ως ομήρους οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Αλ Νούσρα /Αλ Κάιντα.
Tέλος, να υπενθυμίσουμε στον κ. Δένδια, σε όσους Έλληνες υπηρεσιακούς παράγοντες συμμετείχαν στο έγκλημα, αλλά και σε στελέχη της CIA, της ΜΙΤ και της Ασφάλειας της Τουρκίας που υπηρετούν στην Ελλάδα και αναμείχθηκαν σε αυτό το καραμπινάτο έγκλημα, ότι στο Μιλάνο βρέθηκε ένας εισαγγελέας που τίμησε την Δικαιοσύνη και το ιταλικό κράτος και εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον στελεχών της CIA που συμμετείχαν σε απαγωγές ατόμων. Μάλιστα, πρόσφατα, με βάση αυτό το ένταλμα, συνελήφθη στον Παναμά και αναμένεται να εκδοθεί στην Ιταλία ο πρώην επικεφαλής της CIA στο Μιλάνο, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 9 ετών για την απαγωγή ενός Αιγύπτιου ιμάμη στην Ιταλία το 2003. Σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ.
Μένει να δούμε αν θα βρεθεί και στην Ελλάδα ο εισαγγελέας αυτός, που θα παραπέμψει το θέμα στη Δικαιοσύνη, για να δούμε τότε εκείνους, Έλληνες, Αμερικανούς και Τούρκους, που παραβιάζουν τη νομιμότητα και καταργούν το ελληνικό κράτος, εξευτελίζοντας διεθνώς την Ελλάδα, τι θα απολογηθούν στον εισαγγελέα και στο δικαστήριο.
Να περιμένουμε κανένα ένταλμα σύλληψης;
 
ΙΝΦΟΓΝΟΜΩΝ