Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΑ ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ” Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ” ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ


Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΗΓΕΜΟΝΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΣΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡNΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ… ΑΛΛΑ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΤΟΝ ΜΠΛΕΡ.

Ο ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΑ…. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ Ο ” ΙΟΣ ” ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ
  • ΠΩΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΘΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ  ΜΕΤΡΑ
  • ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ … ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ” ΡΙΞΟΥΝ ” ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ.!!!
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ” ΛΑΚΙΣΕΙ ” ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ” ΕΔΙΩΞΑΝ” ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ !!

ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΜΕΤΑ !!!!

ΝΙΚΟΣ ΚΡΗΝΙΩΤΗΣ/newsn.wordpress.com