Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ: Flat Belly της Power Health.


Σύμφωνα με την εταιρία αυτό το συμπλήρωμα περιέχει συστατικά που απαλλάσσουν από το καθημερινό φούσκωμα και χαρίζουν επίπεδη κοιλιά. Η διαφήμιση όμως και η συσκευασία είναι λίγο παραπλανητικές με την έννοια ότι δείχνουν μια αδύνατη κοπέλα με επίπεδη κοιλιά σαν να υπονοεί ότι παίρνοντας αυτό το συμπλήρωμα θα χάσεις και τη κοιλιά. Άλλο το φούσκωμα και άλλο λίπος στη περιοχή της κοιλιάς. Αν εσύ έχεις λίπος γύρω από τη κοιλιά το συγκεκριμένο συμπλήρωμα δεν θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το λίπος, αυτό θα γίνει μόνο αν χάσεις βάρος. Ας δούμε όμως και τα συστατικά:
Μηλόξυδο: Παραδοσιακά καταναλώνεται γιατί πιστεύεται ότι μπορεί να "βοηθήσει" το γαστρεντερικό σύστημα, όμως αυτό δεν ισχύει η τουλάχιστον ερευνητικά δεν έχει αποδειχθεί, ούτε καίει λίπος όπως πολλοί πιστεύουν.
Ινουλίνη: Είναι μια μορφή φυτικής ίνας η οποία προστίθεται στη τεχνητή της μορφή σε πολλά προϊόντα. Ωστόσο, οι έρευνες δεν έχουν δείξει ότι τελικά έχει την ίδια δράση με τις φυσικές φυτικές ίνες όπως για παράδειγμα αυτές που βρίσκουμε σε φρούτα, δηλαδή μπορεί να μην βοηθήσει στη κανονική λειτουργία του εντέρου.
Προβιοτικό Lactobacillus Lactospore: Έχουν γίνει ελάχιστες έρευνες για το συγκεκριμένο προβιοτικό, κυρίως από τις εταιρίες που το παράγουν και δεν είδαμε... από τις έρευνες να φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα το γαστρεντερικό σύστημα.

Να λοιπόν ένα συμπλήρωμα που ούτε κάνει κάτι για το φούσκωμα άλλα και που παραπλανεί, γιατί υπόσχεται επίπεδη κοιλιά. Αν έχεις προβλήματα τυμπανισμού και φουσκώματος, EKEINO ΠΟΥ ΠΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ