Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πόσα πλήρωνε η Ζήμενς την δημοσιογραφο «βαθύ λαρύγγι» για τον Καραμανλή;

Τις προάλλες αποκαλύψαμε ότι το δήθεν «βαθύ λαρύγγι» που αποκάλυπτε δήθεν στοιχεία για τον Κώστα Καραμανλή εργαζόταν για τον σκοπό αυτό για λογαριασμό της Ζήμενς, η οποία και την αποζημίωνε πλουσιοπάροχα (Το δήθεν «βαθύ λαρύγγι» και ο Καραμανλής).

Στην ίδια ανάρτηση δημοσιεύσαμε και την σύμβασή της κ. Μ με την Ζήμενς όπως και όλο το πλέγμα των σχέσεών της με κορυφαία στελέχη της Ζήμενς , όπως τον κ. Πρόδρομο Μαυρίδη και τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο. Σήμερα δημοσιεύουμε και μερικές από τις αποδείξεις πληρωμής της από την Ζήμενς, για να μην μένει καμία αμφιβολία.

Η κ.«Μ» προσελήφθη στη Siemens Hellas με τη «σύμβαση για παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών» που υπέγραψε, την 1η 11 2007 με την ιδιότητα της «δημοσιογράφου-συμβούλου Τύπου και Προβολής». Η αμοιβή της ήταν 30.000 ευρώ. Καλά λεφτά, δηλαδή, για δεύτερη ή τρίτη δουλειά, τη στιγμή που άλλοι δημοσιογράφοι, μετά βίας είχαν μια δουλειά.

Στη σύμβασή της αναφέρεται ότι η «επαγγελματίας αναλαμβάνει να παράσχει ανεξάρτητες υπηρεσίες ως ειδική σύμβουλος για θέματα που εντάσσονται στα πλαίσια εξειδίκευσης της επαγγελματία. Ειδικότερα, αναλαμβάνει να παρέχει υπηρεσίες προετοιμασίας και σύνταξης ενημερωτικού εντύπου, το οποίο εκδίδεται για λογαριασμό της εταιρείας, και το οποίο φέρει τον τίτλο «Intelligence Report».

Τι είδους πληροφορίες περιείχε το εμπιστευτικό αυτό δελτίο με τον βαρύγδουπο τίτλο; Μπορείτε να τις αναζητήσετε στον Τύπο που προσπαθεί να μετατρέψει σε θησαυρό τους άνθρακες. Πρόκειται για συρραφή κουτσομπολιών και διαδόσεων που σερβίρονταν στην Ζήμενς ως αποκλειστική πληροφόρηση και μέσα από τα κανάλια της προπαγάνδας μετατρέπονταν σε “πληροφορίες”

Δεν αποκαλύψαμε το ονοματεπώνυμό της επειδή δεν έχει πλέον καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η εν λόγω κυρία υπήρξε στο παρελθόν όπως λέγεται στενότατη συνεργάτης του Θεοφάνη Τόμπρα. Του διοικητή δηλαδή του ΟΤΕ επί Ανδρέα Παπανδρέου επί εποχής του οποίου άρχισε η άλωση του ΟΤΕ και των ελληνικών τηλεπικοινωνιών από την Ζήμενς και την Ιντρακόμ του Σωκράτη.

Έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι ο Θ. Τόμπρας είχε άμεσα συνδεθεί με το περίφημο σκάνδαλο των υποκλοπών επί Α. Παπανδρέου που το έκανε μαντάρα η …κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Προσφέρεται δηλαδή η περίπτωση της “κυρίας Μ” για μελέτη της διαχρονικής δράσης των μηχανισμών προπαγάνδας του βαθέως ΠΑΣΟΚ.

ANTINEWS/NEWSN.WORDPRESS.COM